Ponašaš li se normalno kad je u pitanju tvoj bivši?

Foto: Screenshot Youtube

ILI tvoje ponašanje ne može poslužiti kao primjer drugima?

1. Stalkanje na društvenim mrežama
 
Sasvim je normalno tu i tamo pogledati njegov profil i vidjeti gdje je i s kim je. Ponekad neke njegove objave mogu pomoći da rane brže zacijele, kad vidiš kako se ponaša. Ono što nije normalno je konstantno pregledavanje njegovog profila pa čak i lajkanje objava i fotografija. Ako znaš baš svako mjesto gdje je bio i svaku osobu s kojom je bio, znaš previše.
 
2. Pričanje o njemu
 
Cure si moraju dati oduška nakon prekida, a to čine plakanjem i razgovorom s prijateljicama, koje će joj pružiti utjehu kakva joj treba. No, pričanje isključivo o njemu i maltretiranje prijatelja, nipošto ne spada pod normalno ponašanje. Ako svaka tvoja rečenica započinje njegovim imenom, ozbiljno se zapitaj.

3. Uspoređivanje novog dečka s bivšim
 
Po izgledu, u krevetu, ophođenju - svi to rade u određenoj mjeri. Sve je to fer igra, jer normalno je da želiš da tvoj budući dečko ima sve one dobre osobine kao i stari, uz malu iznimku, a to je da nigdje na vidiku nema onih loših. Pogrešno ponašanje je ono u kojem svom novom dečku govoriš kako nije dobar kao onaj bivši ili ga pokušavaš promijeniti na manje očite načine.
 
4. Žaljenje
 
U redu je da ti fali tjednima ili čak mjesecima nakon prekida, jer svi smo mi od krvi i mesa. No, čak i ako ti fali, u nekom razdoblju jednostavno moraš nastaviti dalje sa svojim životom. Ako to ne uspijevaš, vrijeme je za velike promjene. Počni s onom da samu sebe uvjeriš da oko tebe još uvijek ima slobodnih dečkiju i da nisu svi loši.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.