Posebno po čaši: Jamie Dornan i Robert Pattinson su dobri prijatelji

Foto: Hogan, BlackBook

U POSLJEDNJE vrijeme sve se vrti oko sexy zvijezde filma "Pedeset Nijansi Sive".

Nakon što se pohvalio kako ima "nevjerojatnu suprugu", Jamie Dornan pohvalio se i prijateljstvom s kolegom Robertom Pattinsonom, ali i time što dvojica holivudskih komada rade tijekom muških izlazaka.
 
"Iskreno, nemam pojma o čemu smo pričali zadnji put kad smo se vidjeli. Mislim da smo se samo napili", otkrio je Jamie. A kako su se njih dvojica upoznali? Ironično, ali zvijezda "Sumraka" bio je autorici erotske trilogije prvi izbor za najpoželjniju mušku ulogu godine, onu Christiana Greya.
 
No, čini se kako Jamieja to nimalo ne smeta te se također osvrnuo na usporedbe sa "Sumrakom". "Ne postoje nikakve sličnosti između tih filmova. Mi smo nešto sasvim drugo", oštro je komentirao Jamie. 
 
Međutim, ono što je svakako spojilo slavne glumce je i iznenadna slava, koju su stekli jednom jedinom ulogom. Sjećate se Edward Cullen ludila, koje je započelo davne 2008. godine? "U Londonu te paparazzi slijede na svakom koraku, što može biti jako neugodno, posebno kad voziš dijete na stražnjem sjedalu automobila. Puno je lakše kad sam na biciklu, onda im uspijem pobjeći", otkrio je Jamie.
 
Možda mu Rob da pokoji pametni savjet po tom pitanju, pod uvjetom da sljedeći put odu na nogomet.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.