Poznati hrvatski model Marko Mićunović snimio seksi editorijal i pokazao svu "raskoš"

Foto: Boris Perković

AKO još ne znate za ovog dečka, vrijeme je da ga upoznate.

Radi se o poznatom hrvatskom modelu Marku Mićunoviću, koji je snimio prvi seksi muški editorijal  s potpisom poznatog fotografa Borisa Perkovića.
 
 
Iako vjerujemo kako vas pored ovakvih mišića neće previše zanimati što vam imamo dalje za reći, moramo nahvaliti Marka kao vrlo radišnog dečka, koji će za dobar posao odvojiti vremena i kad je jako umoran.
 
 
"Kineska 3 mjeseca prošla su brže nego što sam očekivao. I koliko god se radilo u Kini, razni poslovi, razni fotografi i klijenti, jedva sam dočekao vratiti se kući na 'povratničko fotkanje'. Velik je to potez, jer vratiti se nazad znači da jedva čekaš domaću kuhinju i naše specijalitete. No, kako se i vidi iz priloženog, izdržao sam još ta dodatna 2 tjedna te se prepustio u ruke meni jako dobrog prijatelja, i sve boljeg domaćeg fotografa Borisa Perkovića. Dali smo sve od sebe, te u otežani radnim uvjetima odradili jako dobar posao. Dodajmo na to još par osobnih razloga i onda je sasvim jasno kako su mi ove slike posebno drage." izjavio je Marko.
 
 
I nama su jako drage, Marko. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.