Pravo osvježenje: Modna manifestacija za mlade dizajnere

VEĆ peti put za redom u Ivanić-Gradu, malom gradiću blizu Zagreba, održao se modni event pod nazivom "Moda mladih". Svake godine ovaj modno - umjetnički program organiziraju Turistička zajednica Ivanić-Grad i Udruga moda mladih koju su osnovale mlade dizajnerice Manuela Lovrenčić i Iva Šimunović s namjerom da se potiče rad mladih dizajnera i umjetnika iz cijele Hrvatske, a za najbolje kreacije na raznim natječajima dijele se i zaslužene nagrade.

Posjetitelji su mogli vidjeti revije salona vjenčanica i večernjih haljina "Sposata" iz Ivanić-Grada, zatim kreacije dizajnerice Mirjane Pavetić, CroAtrix, Sonje Jug, Manuele Lovrenčić, Ines Jakšić, Ivane Kuzminski, a predstavile su se i Sunčana Sekol, Marija Ivančić i Petra Šimenić kao dizajnerice modnih dodataka i nakita.

Ovogodišnji specijalni dio programa bio je natječaj na temu crvenih haljina. Naime, šest dizajnera prošetalo je modnom pistom uz svog odabranog modela koji su nosili crvene haljine, a na kraju ove kreativne modne manifestacije proglašen je i pobjednik "Red dress" natječaja.

Sudjelovali su: Ana Paulić, Ines Jakšić, Patrik Dolenc, Ana Trišler, Ivana Kuzminski i Katarina Mamić koja je odnijela titulu najkreativnije dizajnerice i čija se crvena haljina najviše svidjela organizatorima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.