Prestani naganjati tipa koji te ne želi

Foto: Michael Kors

SVAKA od nas je barem jednom bila u situaciji u kojoj naganjamo tipa koji jednostavno ne želi biti s nama. Uvjeravamo se da mu samo malo bolje trebamo objasniti da je pametno ući u vezu s nama, nadamo se da ćemo ga natjerati da se zaljubi u nas... Ali kako je iskustvo najčešće pokazalo - trud je gotovo uvijek uzaludan. Umjesto da zavlačiš i sebe i njega, pokušaj se odvojiti od tipa koji je očito pokazao da ga ne zanimaš na taj način, evo i zašto.

Nećeš ga promijeniti
 
Ako mu se ne sviđaš, nema baš puno toga što možeš napraviti da to promijeniš. Možeš se drugačije obući, možeš promijeniti frizuru, možeš i početi glumiti da voliš iste stvari koje voli i on, ali ako nema kemije, nema ničega. Čak i ako na trenutak dobiješ njegovu pažnju, teško je da će on ostati zainteresiran onoliko dugo koliko bi ti to htjela.
 
Izgubit ćeš samopouzdanje
 
Ako naganjaš tipa koji nije zainteresiran i daješ sve od sebe da se zainteresira, a on te još uvijek odbija, s vremenom ćeš izgubiti samopouzdanje i imati dojam da ne možeš osvojiti nikoga. Umjesto da se trudiš oko nekoga tko ne želi da se trudiš oko njega, probaj se potruditi oko sebe i riješiti se tereta. Ima i drugih muškaraca.

Postoji netko tko će te obožavati
 
Čak i kada bi uspjela nagovoriti tipa da bude s tobom, velike su šanse da u toj vezi nećeš biti sretna jer je sve bilo na silu. Umjesto toga, otvori oči i jednostavno daj šansu nekome tko se spreman potruditi oko tebe. Jednom kad se riješiš tipa koji ne reagira na tebe, daješ si priliku da pronađeš nekoga tko će te stvarno obožavati.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.