Prevarena frendica: Ovo su stvari koje joj nikada ne bi smjela reći

Foto: Screenshot Youtube

PREVARA je traumatična za ženu za koju znači kraj veze u koju je vjerovala, a neke budu toliko povrijeđene da se nikada ne oporave. Poljuljana vjera u muški rod je jedno, a ako oko sebe ima ljude koji joj otežavaju stvar, prepoblijevanje može trajati jako dugo. Ako imaš frendicu koja je bila prevarena, ovo su stvari koje joj nikako ne smiješ govoriti.

Tko jednom prevari ,uvijek vara
 
Ako je odlučila ostati s dečkom koji ju je prevario, to je njezin izbor, a ukazivanje na činjenicu da ju je prevario nikako joj neće pomoći. Neki se muškarci stvarno iskreno pokaju, a njihovo obećanje da se prevara neće ponoviti ima smisla. Kako god bilo, uvjeravanje frendice da će se sve ponoviti nikome ne pomaže.
 
Muškarci varaju s razlogom
 
Trljanje soli na ranu koje nema previše smisla. Ako ne želiš povrijediti prijateljicu, radije se bavi time kako će ona prebolijeti činjenicu da je prevarena, a dečka i njegove razloge pusti na miru. 
 
Barem ti nije napravio (ubaci goru stvar)
 
Uvijek postoji frendica kojoj se dogodilo nešto gore, čiji je dečko još gore zeznuo stvar, prijateljica čiji ju je muž prevario sa njenom najboljom frendicom… Uspoređivanje tvoje frendice sa drugim frendicama nije baš pametno, jer joj zbog toga neće biti nimalo lakše. Na isti način možeš usporediti njenu priču sa meksičkom sapunicom i reći joj da je njoj puno lakše.
 
To je bilo samo seksualno
 
Emocionalna ili seksualna prevara, ženama je sasvim svejedno. Ostaje činjenica da je njen dečko bio nevjeran, a nabrajanje razloga zbog kojih je to bio je opet samo trljanje soli na ranu. Razlozi su nevažni u ovakvim trenutcima, važnije je kako se tvoja frendica osjeća.
 
Znala sam da će to napraviti
 
Činjenica da si možda primijetila da se događa nešto čudno je ona koju moraš prešutjeti. Ako frendici nisi to rekla unaprijed, tvoj govor o tome kako si imala osjećaj da će ju prevariti nema veze s tvojom frendicom, nego sa tvojim egom. Umjesto da se boriš dokazati da si bila u pravu, pokušaj utješiti frendicu bez puno dokazivanja da si pametnija od nje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.