Prijatelji s povlasticama: Nekoliko zgodnih pravila

Foto: Michael Kors

JEDAN od najpopularnijih odnosa ima sve o čemu većina muškaraca sanja: seks, i to ne bilo kakav seks, nego seks bez obaveza. Ako planiraš ući u takav odnos, ovo su neka pravila koje ti i tvoj prijatelj s povlasticama morate poštovati.

1. Budite iskreni
 
Ovaj odnos temelji se na obećanju da se radi samo o seksu. Ako u bilo kojem trenutku osjetiš da počinješ osjećati nešto više, budi iskrena i razgovaraj sa svojim prijateljem, inače te čeka slomljeno srce.
 
2. Koristite kondome
 
Znamo da se čini kao nešto što ne moramo napomenuti, ali nije loše ponoviti. Seks je divna stvar, a ako želite da ostane divna (bez djece i/ili spolnih bolesti), kondomi su vaš prijatelj. Ako želite djecu, to je već nešto drugo. 
 
3. Nemojte biti ljubomorni
 
Ovo je veći problem ženama nego muškarcima, jer se većina žena emotivno veže za muškarca s kojim ima seksualni odnos. Ljubomora je neprijatelj svake veze, čak i one koja je neobavezna.
 
4. Nemojte se maziti
 
Poslije seksa se lijepo leći u zagrljaj osobe koju volimo, ali vas dvoje se ne volite. Ovo je seks. Nema grljenja i maženja, jer bi to značilo da ste par.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.