Proljeće donijelo ljubavni nemir: Ariana Grande i Big Sean potvrdili glasine o prekidu

Foto: Instagram

NEKI kažu da je krivac Justin Bieber, a neki prenatrpani raspored.

Ariana Grande i njezin dečko, reper Big Sean prekinuli su nakon 8 mjeseci ljubavi, no otkrili su kako ostaju u dobrim odnosima.
 
Prekid su potvrdili kratkom zajedničkom izjavom, u kojoj nisu željeli razotkrivati razloge, ali su zato naglasili da se i dalje vole i poštuju te da će ostati bliski prijatelji. Također, naglasili su kako bi voljeli da mediji poštuju njihovu privatnost u ovim trenucima.
 
"Zajednički su donijeli odluku o prekidu, jer uskoro oboje kreću na turneju pa će biti odvojeni veći dio godine", otkrio je nepoznati izvor za US Weekly.
 
No, prije samo mjesec dana, Big Sean isticao je kako je u lijepoj pjevačici pronašao i velikog prijatelja te kako je između njih ozbiljno. "Cool je imati curu s kojom mogu razgovarati o svojim problemima. I to nije ništa lažno, nego mi doista jesmo prijatelji. To je nešto posebno i ja cijenim svaki takav trenutak."
 
U međuvremenu, Ariana je dobila puno podrške sa seta nadolazeće serije "Scream Queens" u kojoj je dobila ulogu, posebno od glumice Lee Michele. "Ariana je vrlo profesionalna na setu, unatoč ljubavnim problemima, no vidi se da se nosi s teškim razdobljem, jer je tiša nego inače", otkrili su njezine kolege.
 
Nadamo se da je to samo privremeni prekid, jer su nam oni bili jedan od najdražih celebrity parova.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.