Različite seksualne preferencije ključ su za dugotrajnu požudu

Foto: Shutterstock

SLIČNE seksualne želje držat će stvari vrućima u vašoj spavaćoj sobi, no različite seksualne preferencije su zapravo ključ za dugotrajnu požudu.

Istraživanje je uključivalo 304 heteroseksualna para, u dobi između 18 i 65 godina, a istraživale su se slične i različite seksualne sklonosti parova te kako svaka utječe na seksualnu kompatibilnost i zadovoljstvo u vezi. Parovi su odgovarali na pitanja o svojim seksualnim fantazijama te pozitivnim i negativnim aspektima svog seksualnog života, što je uključivalo i pitanja o tome što je, a što nije njihov partner želio raditi u krevetu. Na kraju su morali ocjeniti svoje seksualno zadovoljstvo u vezi.
 
Rezultati su pokazali da što su različitije preferencije partnera u krevetu, to je razina njihovog seksualnog zadovoljstva veća. Na taj se način vi seksualno nadopunjujete, a to je ključ za sreću među plahtama.
 
Također, istraživanje je otkrilo kako muškarci imaju prilično veliku odgovornost, kada je riječ o održavanju te seksualne kemije. Što su bolje znali što se njihovoj partnerici sviđa, to su bili zadovoljniji, jednako kao i njihova partnerica. Stoga, reci mu otvoreno što želiš. Na obostrano zadovoljstvo.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.