Reperi su joj najdraži: Amber Rose zavodila Chrisa Browna pred svima

Foto: Screenshot Youtube

AMBER Rose napokon se oporavila od bolnog razvoda.

Nakon propale veze s Kanyeom Westom i braka s reperom Wiz Khalifom, s kojim ima sina, manekenka Amber Rose bacila je oko na još jednog repera i to odnedavno slobodnog Chrisa Browna.
 
Iako se šuškalo kako se Chris mota oko mlađahne Kendall Jenner, čini se kako poznati reper ipak voli nešto starije dame. I to ne bilo kakve, već dobre prijateljice svoje bivše djevojke Karrueche. Zvuči poput meksičke sapunice, zar ne?
 
Amber je naime prije nekoliko dana uhvaćena kako twerka u jednom noćnom klubu u Los Angelesu oko Chrisa. No, to nije bila samo zezancija, već upućeni izvori tvrde kako je Amber spremna naći novog muškarca. No, nismo sigurni koliko je lijepo ukrasti muškarca svojoj prijateljici.
 
"Karrueche se gadi takvo ponašanje, jer ona nikada ne bi flertala s njezinim bivšim frajerima. No, Amber točno znači što želi i kako to dobiti. Tako da bi Karrueche trebala paziti, ako još uvijek nešto osjeća za Chrisa", otkrio je nepoznati izvor za Hollywood Life.
 
"Karrueche  mu je poručila, ako se išta dogodi s Amber, to je definitivan kraj."
 
Hm Chris, ti si na potezu.
 
Pssst! Nije tajna da problematičnom reperu ovakvo ponašanje nije strano. U jednom je intervjuu priznao kako je i vezu s Karrueche počeo samo kako bi Rihannu učinio ljubomornom.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.