Rob Kardashian usporedio Kim s psihotičnom Rosamund iz filma "Gone Girl"!

Foto: Instagram, JLP

ROB se vratio.

Nakon što se udaljio od znatiželjnih pogleda javnosti te društvenih mreža, Rob Kardashian najavio je svoj veliki povratak, ali ne na način nan koji smo to očekivale.
 
Naime, Rob je na Instagramu objavio sliku Rosamund Pike iz filma "Gone Girl" te ispod nje kratko napisao kako je Kim "k*** iz filma". U slučaju da nisi gledala ovaj prošlogodišnji kino hit, Rosamund je u njemu utjelovila psihotičnu suprugu Bena Afflecka.
 
 
Iako dugo nismo čule ništa o Robu, ova će slika definitivno pokrenuti priče. I nekako čisto sumnjamo da je Kim htio usporediti s Rosamund zbog boje kose, jer je izabrao scenu u kojoj je ona prekrivena krvlju. Još kad se sjetimo da je on jedini član obitelji, koji se nije pojavio na njezinom bajkovitom vjenčanju s Kanyeom, dođe nam da se dobro zamislimo. 
 
Rob je u isto vrijeme prestao slijediti cijelu svoju obitelj na društvenim mrežama. Što nam je želio reći?
 
Pssst! Svega nekoliko dana prije ove slike, Rob je proslavio svoj 28. rođendan, a sve su mu sestre zaželjele najsretniji dosad nostalgičnim slikama na Instagramu. To je napravila i Kim, slikom s tuluma u Las Vegasu te napisala: "Sjećam se ovog tuluma kao da je bio jučer. Jako te volim i jedva čekam još puno uspomena s tobom. Sretan rođendan mom jedinom bratu!"
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.