Robert Pattinson otkrio zašto mu bivša djevojka više nije nimalo sexy

Foto: Getty 

ROBERT Pattinson otkrio je što mu nije nimalo sexy na curama.
 
Točnije, otkrio je zašto mu bivša cura Kristen Stewart više nije nimalo sexy, a odgovor je - zbog kratke kose.
 
Dakle, za sve one koje su mislili da je to zato što ima novu djevojku, prevarili su se. Problem je u kosi. I dok njegova nova odabranica, pjevačica FKA Twigs ima prekrasne duge uvojke, njegova bivša još malo i na glavi neće imati ništa.
 
"Robu je uvijek Kristen bila najdraža s dugom kosom, tako da ga nije previše impresionirala njezina nova kratka frizura. To mu jednostavno nije nimalo sexy. On obožava dugu kosu svoje nove djevojke, jer mu je ona znak ženstvenosti", otkrio je nepoznati izvor za Hollywood Life.
 
Hm, možda je upravo duga crna kosa pjevačice bila jedan od razloga zašto Rob navodno razmišlja o tome da je uskoro zaprosi, iako su zajedno tek nekoliko mjeseci. "Robert je lud za njom, a i ona je javno priznala u nedavnom intervjuu da je Rob muškarac kojeg voli. Već su razgovarali o braku."
 
Svoju ljubav prema Robu, pjevačica je javno priznala u nedavnom intervjuu za The Guardian, kao i to da joj nije ugodno gledati njegove slike s Kristen. No, razloga za brigu nema, posebno nakon ovoga.
 

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.