Ryan Phillippe progovorio o krahu braka s Reese Witherspoon i imidžu "zločestog dečka"

Foto: Getty, JLP

ONI su nam bili jedan od najdražih parova.

Glumac Ryan Phillipe nedavno je gostovao u showu Larryja Kinga, u kojem je progovorio i o razvodu od holivudske miljenice Reese Witherspoon, s kojom je i glumio ljubavni par u popularnom filmu "Okrutne namjere".
 
 
Par je proveo u braku 8 godina, a papire za razvod potpisali su 2008. godine, uz šuškanja kako je razlog bila njegova prevara s australskom glumicom Abby Cornish. "Mislim da su problem bile naše godine. Upoznali smo se jako mladi, na njezin 21. rođendan. To može stvoriti itekakve probleme između dvoje ljudi u ovoj industriji, zbog toliko buke koja ide s njom", priznao je 40-godišnji glumac.
 
Također, priznao je kako su i danas prijatelji, zbog 15-godišnje kćeri Ave i 11-godišnjeg sina Deacona.
 
 
Za Avu je otkrio kako ga nije strah njezinih prvih spojeva, a osvrnuo se i na priče kako je "zločesti dečko". "Ja sam običan dečko, požrtvovan otac i radim nekoliko različitih poslova pa ni nemam vremena to biti", kratko je objasnio.
 
Posljednje 4 godine, zgodni glumac u vezi je s mlađahnom odvjetnicom Paulinom Slagter, koja je čini se, zaslužna što i u pedesetima izgleda odlično. Njoj su inače 23 godine.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.