Scott Disick: Kourtney ga pustila samog na more, a on se mazi s bivšom curom

Foto: Splash News, Instagram, Getty

EH, kad ovo vidi Kourtney i njezine sestre.

Scott Disick, poznatiji i kao muž najstarije sestre Kardashian, Kourtney, s kojom ima troje djece, uhvaćen je na odmoru u Monte Carlu, gdje mu je društvo pravila zgodna brineta.
 
Iako nije da Scott svih ovih godina nije viđen u društvu drugih žena, s ovom je izgledao vrlo prisno, ležeći na ležaljci i mazeći se tijekom ručka, a glasine o novom paru dodatno je potpalila činjenica da Kourtney i Scott već duže vrijeme imaju puno problema.
 
 
Inače, radi se o 25-godišnjoj stilistici Chloe Bartoli, s kojom se Scott već viđao prije. Iako ti ime možda ne zvuči poznato, Chloe već neko vrijeme oblači brojne celebrity cure A-liste, kao što su Selena Gomez, Miranda Kerr i Nicole Richie, kao i njezina blizanka Marie-Lou.
 
 
Što se tiče Scotta, kako prenosi Life & Style, Scott je Kourtney od 2006. godine, otkad su zajedno, prevario s gotovo 100 žena, a od rođenja sina Reigna, prije 6 mjeseci, njihov odnos nikada nije bio gori. Šuška se i kako je Kourtney napokon dosta Scottovih divljih tuluma i žena te činjenice da se ne brine oko djece.
 
 
A čini se kako nakon ovoga neće biti ništa bolje...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.