Seks u troje, ona s drugim: Najčešće muške seksualne fantazije!

Foto: Screenshot Youtube

MUŠKARCI i žene imaju različite seksualne fantazije.

Donosimo listu onih najčešćih, koje imaju muškarci.
 
1. Seks u troje
 
Fantazija u kojoj se dvije žene trude oko njega, a on postavlja pravila igre, definitivno je najčešća muška fantazija. No, realnost je ponekad vrlo okrutna. Pa osim što ih većina to nikad ne ostvari, priznali su i kako nisu sigurni koliko bi se dobro snašli u takvoj situaciji.
 
2. Analni seks
 
U ovom slučaju vrijedi ona da je "zabranjeno voće najslađe", a što više partnerica odbija tu ideju, to ju oni više žele ostvariti. "Muškarci žude za onim što ne mogu dobiti", zaključak je stručnjaka s portala Examiner.
 
3. Oralni seks
 
Kao što smo i ranije naglasili, muškarci vole kad se žena trudi oko njih. No, vrlo je popularna i poza 69, u kojoj u oralnom seksu istovremeno mogu uživati oba partnera.
 
4. Seks sa starijom ženom
 
Često su starije žene privlačnije muškarcima za seks nego one mlađe, prije svega zbog svog iskustva. Također, uvriježeno je mišljenje kako one točno znaju što žele i ne srame se to tražiti.
 
5. Igranje uloga
 
Također jedna od čestih muških fantazija, koja zapravo podrazumijeva to da se žena preodijeva. Najpopularniji su svakako kostimi sobarica, medicinskih sestara te korzeti i halteri, koji naprosto izluđuju muškarce. Također, jači spol obožava igrice koje uključuju vezanje i dominaciju.
 
Pssst! Na listi se našla i fantazija partnerice u krevetu s drugim muškarcem, dok on to gleda. No, i to ostaje najčešće samo - fantazija.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.