Šest izlazaka na koje idete samo ako imate ozbiljne namjere

Foto: Screenshot Youtube

GDJE izlaze ozbiljni parovi?

Na mjesta gdje ne izlaze oni koji nisu sigurni gdje vodi njihov odnos, kratko i jasno. Pa tako samo ozbiljni parovi u svojim rasporedima imaju upisane ovakve "izlaske".

1. Vjenčanje na kojem je on kum
 
Poziv na vjenčanje kao takav je važan čin, a još je važniji ako se radi o vjenčanju bliske osobe, poput brata, najboljeg prijatelja i slično. Na takvu ceremoniju muškarci uglavnom vode žene s kojima misle nešto ozbiljno.

2. Večera kod šefa
 
Ili uredska zabava. Tko bi doveo prolaznu avanturu među kolege s kojima je svaki dan, pa da poslije mora objašnjavati tko je to i slično?
 
3. Netipične zajedničke aktivnosti
 
Nismo znali kako da drugačije nazovemo aktivnosti poput podizanja njegovih dokumenata, slanje paketa tvojoj mami, skupljanje njegovih stvari iz kemijske čistione itd. Uglavnom, čestitamo!
 
4. Negdje gdje mu nije ugodno
 
Školski je primjer odlazak na vađenje krvi, a on ne može iglu vidjeti ni nacrtanu. Koliko god smiješno zvučalo, poanta je u tome da nema problema s tim da ga vidiš u situacijama u kojima on nije "macho", a pokazao je da će mu uz tebe biti lakše.
 
5. Mjesta s početka veze
 
Zapravo mislimo na sva ona mjesta na koje ne idete iz navike, već ciljano zato što ste se tamo prvi put vidjeli, razgovarali, poljubili i slično.
 
6. Izlazak s roditeljima
 
Tu ništa dodatno ne trebamo objašnjavati, zar ne?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.