Šest jednostavnih načina da ga podsjetiš na to koliko ga voliš

Foto: Screenshot Youtube

POSTOJE razni načini da podsjetiš svog dečka na to koliko ga voliš.

Govorimo o malim gestama koje ne koštaju puno niti uzimaju puno vremena, a sljedeći popis mogao bi ti dati nekoliko odličnih ideja.
 
1. Poklon
 
Sentimentalni poklon, a da se ne radi o rođendanu, godišnjici, prazniku i slično, jedan je od najlakših načina da ga podsjetiš koliko ga voliš i cijeniš. Taj poklon možeš ili sama izraditi ili kupiti, samo nešto što te podsjeća na njega.
 
2. Poruka
 
Slatka sms poruka tijekom dana pokazat će mu da misliš na njega, a dobra je vijest da je dovoljno i brzo "volim te".
 
3. Mali znakovi pažnje
 
Dečki vole takve stvari, jer govore da si ponosna na njega. Mali poljubac, zagrljaj, stisak ruke ili tapšanje po koljenu pokazat će mu da ti je stalo, samo nemoj pretjerivati.
 
4. Pokaži interes
 
Posebno za njegove hobije ili prijatelje, iako ti ponekad idu na živce. I kod tebe postoje stvari koje njega ponekad ne zanimaju, ali ovo je jedan od svakako najboljih i najjednostavnijih načina iskazivanja poštovanja.
 
5. Povjerenje
 
Nema većeg komplimenta za njega od onog da mu vjeruješ te da nisi ljubomorna. Muškarci vole samopouzdane žene, osim ako naravno ne postoji opravdan razlog za sumnju.
 
6. Daj mu prostora
 
Ako umjesto večere s tobom, želi ić s dečkima van, zaželi mu dobar provod. To ne znači da bi svaki put trebala pristati na tako nešto, ali imaj na umu da i on treba prostora za sebe i da to ne znači da te više ne voli.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.