Skrivene koristi statusa solerice

Foto: She is Frank

VEZA ima svojih prednosti, ali i svojih mana, a ista je stvar sa soliranjem. Prije nego što počneš nabrajati sve mane tvojeg statusa solerice, evo nekoliko odličnih prednosti.

Izgledaš bolje

Kad se dovoljno opustimo u vezi, počinjemo se debljati - britanska studija potvrdila je da se čak 62 posto ispitanika u dugim vezama dosta udebljalo. Ima smisla: kad smo solo, više pazimo na svoje tijelo, jer pokušavamo impresionirati nekoga, a u vezi ta potreba ili nestaje ili se smanjuje.

Imaš bolji društveni život

Koliko god se trudila, moraš priznati kako ti veza narušava društveni život, što nije nužno toliko loše, ali s vremenom može postati. Između kave s frendicama i druženja s dečkom ponekad je lakše jednostavno staviti frendice na drugo mjesto, a to ti dugoročno šteti. Kad nemaš dečka, frendice su ti prioritet.

Imaš bolji seksualni život

Možda zvuči nelogično, ali ima istine u tome. Kad si u dugoj vezi, seks postaje sve manje zanimljiv, pa nije čudno da parovi svoje seksualne apetite mijenjaju za nešto drugo. Učestalost se smanjuje, strast isto, a žene koje su solo i uživaju u kratkoročnim aferama ili provodima na jednu noć imaju puno zanimljiviji seksualni život.

Učinkovitija si na poslu

Kada si u vezi, posao pati. Za početak, sanjarenje o dečku i dopisivanje tijekom posla smanjuje produktivnost. Tu su i problemi u vezi, koji opet dovode do manje produktivnosti. Velik broj žena jednostavno nakon posla juri doma, a kokteli s kolegama nakon posla dovode do novih pitanja i povoda za svađu. U svakom slučaju, biti solo nije toliko loše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.