Skrivene prijetnje: Nekoliko stvari koje potajno uništavaju vezu

Foto: Bally

LJUBOMORA, nevjera i slični problemi mogu uništiti vezu - to već znaju i ptice na grani. Ali postoje i skrivene prijetnje vezi koje nisu toliko očite, a rade jako veliku štetu. Ovo su glavne stvari na koje morate paziti.
 
Previše moći
 
Čovjek bi očekivao da će dominantnija osoba u vezi biti sretnija, jer donosi većinu odluka, ali istraživanja pokazuju da to uopće nije istina - osoba koja drži konce u vezi puno je češće nezadovoljna jer ima osjećaj da nosi cijelu vezu na svojim leđima. Ovaj problem je lako rješiv - poradite na ravnopravnosti, i neće biti problema.
 
Različita interpretacija događaja
 
Ako na različiti način gledate na neke važne događaje u vezi, postoji velika mogućnost da ćete se s vremenom rastati zbog tih različitih pogleda. Primjerice, žena može smatrati jako velikim događajem dan kada je prvi put ostavila četkicu za zube kod svog dečka, a on to može smatrati sasvim nebitnom stavkom. S vremenom se takve različite interpretacije važnih događaja u životu gomilaju, a ako postoji veliki nesrazmjer u njima, može doći i do prekida.
 
Prevelika očekivanja
 
Velik broj žena ulazi u vezu u nadi da će promijeniti muškarca, a još veći broj muškaraca ne podnosi takve žene. Ako misliš da nekoga možeš istinski promijeniti, postavljaš si zamku, jer većina muškaraca nema potrebu mijenjati svoje glavne karakteristike. Ako si se zaljubila u njega, zbog čega ga mijenjati?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.