Start big, end big: Cro-A-Porter velikim frizurama najavio ovosezonski spektakl!

Foto: Mladen Šarić

SEKSI, glamurozno i dotjerano do savršenstva - to su tri prve stvari koje nam padaju na pamet kad pogledamo najnoviju kampanju popularnog hrvatskog Cro-A-Portera.

Ovog puta su se čak tri manekenke našle u glavnim ulogama ove kampanje, a to su prekrasna plavokosa Alma, markantna brineta Petra i egzotična i crvenokosa Laura koje su svojim zavodljivim pojavama najavile raskošne modne revije koje će se održati od 03. do 06.04. 2013. u prostorima Kuće za umjetnost i ljude Lauba.

Fotke je snimio hvaljeni hrvatski fotograf Mladen Šarić.

Zagreb će u ta četiri dana, uz vrhunsku scenografiju, na pisti Cro-A-Portera ugostiti sva najveća i najpoznatija  imena domaće modne scene te goste iz svjetskog modnog centra Berlina - Ivan Mann i Henning Linge. MAK s Teom Perićem, Matija Vuica, Borna&Fils, Hippy Garden, Boris Pavlin, Linea Exclusive, Lokomotiva, Luka, Arileo, Sonja Lamut, Jet Lag, Ivan Ledenko, Spirit by T.B., DIORALOP, Etna maar, XD Xenia Design, Madame demode & Tamara Bombardelli, Ivona Martinko, Jelena Aleksić, ELFS i ZIGMAN domaća su dizajnerska imena koja svojim snažnim modnim potpisom iz sezone u sezonu redovito oduševljavaju publiku i modnu struku.

Za dozu novog modnog punjenja adrenalinom, Schwarzkopf Cro-A-Porter ove sezone predstavlja nova modna imena - pomno odabrane pobjednike s pista MODNOG INKUBATORA (Tatjana Pantoš), MODNOG ORMARA (Damir Begović i Domagoj Štimac) te talentirani Ivan Badanjak i Marija Pinjuh koji će zasigurno privući pažnju u vremenima koja dolaze!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.