Stigao i lookbook: Pogledajte baš sve modele iz nove kolekcije Diane Viljevac

Foto: Goran Matijašec

CURE koje su u potrazi za haljinama za maturalnu večer ili proljetnu svadbu, sigurno će oduševiti novi lookbook hrvatske dizajnerice Diane Viljevac.

Dizajnerica poznata po ljubavi prema glamuru prije nekoliko je dana predstavila kampanju za proljeće7ljeto 2015., a Index Rouge danas vam donosi kompletni lookbook, sa svim modelima koje je Diana svojim klijenticama namijenila za aktualnu sezonu.

Uz koketne koktel haljinice i lepršave minice tu su i raskošne dugačke haljine s prorezom, ali i dva elegantna kombinezona za one koje žele da im bude udobno i u svečanim prigodama.

Još jedna odličnu kombinaciju tvore i zavodljive kratke hlačice u spoju s finom majicom od istog materijala.

"Lookbook uvijek je bitan dio kolekcije jer kroz kampanju ne možete prikazati sve komade koje bi željeli. Kroz kampanju stvaramo priču, dok je za nas lookbook odličan način da svi pogledaju sve komade i vide kako oni funkcioniraju na osobi. Drago nam je da smo uspjeli prenijeti elegantni duh mediteranske žene i ono najbitnije, kolekcija je itekako prepoznata od strane kupaca što nam itekako laska." izjavila je Diana Viljevac.

Organdi, til, pliš, likre, pike, pamuk i neizostavna čipka samo su neki od materijala koji čine kolekciju koju je dizajnerica još jenom upotpunila nakitom Ive Viljevac.

Fotografije kampanje i lookbooka potpisuje Goran Matijašec, obradu Iron&Ja, a za šminku je zaslužna Antonija Novosel.

Sve modele pogledajte u našoj galeriji!

Psst! Zaštitno lice najnovije kampanje je Ema Kovač (Talia model) koja je do sada radila Max Maru, Just Cavallija, Antonia Marrasa, Boudoir, Aleksandra Žarevca, Stella Jeana, L'Oreal, editorijale za  Nasty Magazine, Harpers Bazaar, Elle, Cosmopolitan i brojne druge, a u Hrvatsku se vratila ekskluzivno snimiti kampanju i lookbook Diane Viljevac.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.