Stiže druga sezona "Devious Maids": Upoznajte sluškinje koje su osvojile srca gledateljica

Foto: Press, Screenshot Youtube

JOŠ smo vam prošle godine preporučili seriju "Devious Maids", a ako ju još niste počeli gledati - požurite, jer zna se datum izlaska nove sezone.

Serija koja prati živote pet sluškinja na Beverly Hillsu, koje unatoč svom zanimanju i dalje pokušavaju ostvariti svoje snove te riješiti misterizno ubojstvo svoje kolegice, osvojila je srca gledateljica diljem svijeta u 13 nastavaka,  koliko broji prva sezona.
 
Iako suludi zahtjevi i skandali njihovih šefova nisu zabavna stvar, cure su nimalo lako svakodnevnicu prikazale na zanimljiv i duhovit način. Datum izlaska druge sezone je 20. travanj 2014. godine, a zanimljiv je podatak da je "Očajna kućanica" Eva Longoria jedna od producentica.
 
Ako još niste upoznali glavne protagonistice ove priče, sad je krajnje vrijeme da to učinite.
 
1. Carmen
 
Lijepa Carmen naš je broj 1. Ako smo nešto sigurni, to je da je njezin lik rađen po liku Eve Longorie iz "Kućanica", samo u drugačijim materijalnim uvjetima. Radeći za slavnog pjevača, koji od javnosti skriva svoju homoseksualnost, Carmen želi ostvariti glazbenu karijeru i nema toga što ne bi za nju učinila. Ono što nam se sviđa kod nje, jest činjenica da uvijek zadržava dozu ljudskosti u sebi, zbog čega ju ne možeš ne voljeti.
 
 
2. Rosie
 
Suprotno od vrckave Carmen, Rosie nas je cijelu sezonu živcirala. Od čudnog pričanja, koje više naginje pjevanju do proračunatosti koja graniči sa zloćom. Rosie radi za obitelj Westmore, a ubrzo se upušta u ljubavnu vezu sa svojim šefom, koju ne prekida ni kad njegova žena ilegalnim putem dovodi njezinog sina Miguela u Ameriku te sazna istinu. Iako ni gospođa Westmore nije primjer idealne žene, vjerujte nam na riječ da ćete zauzeti njezinu stranu kad odgledate prvu sezonu.
 
 
3. Marisol
 
Marisol je glavni lik i zapravo je ugledna profesorica književnosti, koja sluškinjom postaje samo kako bi dokazala da njezin sin nije hladnokrvni ubojica sluškinje Flore s početka priče. Njezina uloga u seriji je takva da ju gotovo ni ne zamjećujete niti imate posebno mišljenje o njoj. No, svakako je dobar primjer ostalim ženama, kao žena koja se ne predaje ni u najtežim životnim trenucima.
 
 
4. Zoila
 
Zoila je jedan od onih likova koja je gotovo uvijek ozbiljan, no šarmantna je upravo zbog te svoje hladnokrvnosti. Uz Carmen, ona je lik čijim ćete se komentarima od srca nasmijati. Zoila i njezin kćer Valentina rade za Genevieve Delatour, s kojom Zoilu osim posla veže i iskreno prijateljstvo, ponekad možda i preiskreno. Mlada i prekrasna Valentina je pak zaljubljena u Genevieveinog zgodnog sina, a njihovu vezu Zoila pokušava prekinuti na sve načine, jer zna kako u stvarnom životu ljubav i bogataša ne može uspjeti, a to je naučila u aferi s Genevieveinim bratom, kojeg još nije preboljela.
 
 
5. Genevieve
 
Iako nije jedan od glavnih likova, Genevieve nas je osvojila odmah, a ekipa iz redakcije dala joj je nadimak "tanka mamica". Iako ćete prema izgledu možda zaključiti da je tipični primjer bahate i zle bogatašice, Genevieve je apsolutno sve suprotno, a sve što želi je muškarac koji će je držati kao kap vode na dlanu. Njezine sulude ideje ponovnog vjenčanja s bivšim mužem u pozamašnim godinama, seksi odjevne kombinacije i danonoćno uljepšavanje također je ono što će vas zalijepiti za seriju.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.