Što muškarci doista misle o tetovažama na curama?

Foto: Armani

ODGOVOR smo pokušali saznati, od koga drugog nego od muškaraca. Evo što smo saznali.

"Nisam baš neki fan tetovaža, jer se uvijek sjetim kako će one izgledati kad cura više ne bude mlada."

"Obožavam tetovaže na curama i ne zamaram se time kako će izgledati sa 60. Dotad će sigurno imati još pokoju "oznaku" na svom tijelu, a da nije od tinte."

"Volim male tetovaže, koje nisu u boji i imaju neko značenje. Sve ostalo mi nije za curu. Playboy logo na trbuhu, šta to znači?!"

"Sve ovisi o tome kako ju cura nosi. No opet, nikad nisam čuo da je muškarac rekao da ne voli cure koje nemaju tetovažu, ali čuo sam da bi neka cura bila puno ljepša da nema tetovaže."

"Charlie Sheen je jednom rekao kako obožava zločeste cure, jer što se tu nema voljeti. Cure s tetovažama imaju to nešto zločesto u sebi, što je jako seksi."

"Dok nije ime bivšeg dečka, nemam problema s tetovažama."

"To varira od muškarca do muškarca. Ja ih imam nekoliko i ne zamaram se time da li i kakvu tetovažu cura ima. To je razlika između nas koji imamo i onih koji nemaju tetovaže."

"Dok sam bio mlađi to mi je bilo super. Sad kad razmislim, ne bi volio da mi buduća žena i majka mog djeteta bude istetovirana."

"Stopalo, zapešće i rebra, meni osobno najbolja mjesta za žensku tetovažu. Vrat, nadlaktica, lopatica i slično, ne baš."


Pssst! Jedno je francusko istraživanje pokazalo da će muškarci prije pozvati van curu s tetovažom, jer im se takve cure čine "lakšima".

Što vi kažete?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.