Što tvoje omiljene tenisice govore o tvojoj osobnosti?

Foto: Shoe Be Do

VISOKE, niske, platnene, šarene, jednobojne...svaka djevojka ima svoj omiljeni tip tenisica! Izbor tvoje obuće govori mnogo o tebi i tvom stilu, a što svijetu poručuješ svojim tenisicama, pogledaj u nastavku!

Tvoj izbor su: VISOKE PLATNENE TENISICE, U NEOBIČNIM BOJAMA I DEZENIMA

Što to govori o tebi: nikad ne slijediš mase i uvijek ostaješ vjerna sebi i svom stilu. Svojom odjećom voliš pokazivati svoju originalnu osobnost te uvijek tražiš odjeću i obuću koje neće imati nitko od tvojih frendova. Kreativna si, maštovita i ponekad samozatajna, a premda voliš svoje tenisice, često će biti prašnjave i blatne, zahvaljujući tvojim uzbudljivim aktivnostima.

Prijedlog za shopping: Šarene Convers tenisice (379 Kn) ili prugaste tenisice Adidas Honey Sling (455 Kn)

Tvoj izbor su : VISOKE TENISICE SA SNAŽNIM AKCENTIMA

Što to govori o tebi: obožavaš trendi odjeću, no ne pratiš trendove slijepo. Važno ti je da izgledaš odlično i u isto vrijeme dobro izgledaš pa patiš za udobnim, kvalitetnim tenisicama koje odražavaju tvoju veselu osobnost. Stalno si u pokretu, a svoju kreativnu stranu izražavaš uzbudljivim hobijima i živopisnom garderobom.

Prijedlog za shopping: Plavo - roze tenisice Adidas Extraball s velikim jezikom (455.20 Kn) ili crne tenisice sa zlatnim prugama Adidas Amberlight (575.20 Kn)

Tvoj izbor su: TRENDI TENISICE ZA KOJIMA SVI LUDUJU

Što to govori o tebi: prava si šminkerica i voliš uvijek biti odjevene po posljednjoj modi. Veliki si perfekcionist i ne dozvoljavaš da ti stvari izmiču van kontrole. Voliš štikle i glamuroznu odjeću, a za dan biraš trendi komade poput traper tregerica i zanimljivih topića u kombinaciji s trendi tenisicama koje su pored tebe - uvijek čiste i beskrajno uglancane.

Prijedlog za shopping: Nike AirMax 90 u rozoj boji (669 Kn) ili crne Nike AirMax 90 tenisice s naglascima u ludim bojama (719 Kn)

Tvoj izbor su: NISKE PLATNENE TENISICE KOJE PAŠU I NA ELEGANTNU ODJEĆU

Što to govori o tebi: Voliš romantičan i damski stil pa i tvoje tenisice moraju biti takve - nježne, zavodljive i decentne. Obožavaš stil Audrey Hepburn i u društvu si uvijek prava dama. Ne patiš za trendi odjevnim komadima te težiš tome da uvijek budeš "chic". Mirna si i povučena te voliš naglašavati svoju intelektualnu stranu, a ne seksipil.

Prijedlog za shopping: Keds Taylor Swift s točkicama (279 Kn) ili bijele čipkaste  Keds Champion Eyelet tenisice (279 Kn)
 

Psst! Neodoljive tenisice s naših kolaža, i još puno toga možete pronaći u trgovinama Shoe Be Do ili u njihovom web dućanu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.