Što učiniti kad te prijateljica ignorira zbog dečka?

Foto: Screenshot Youtube

SVI smo hodali ovom stazom.

Ima li ljepšeg osjećaja od leptirića u trbuhu zbog nove ljubavi? Po cijele dane želiš biti samo s njim i najrađe bi zanemarila sve ostale stvari - posao, hobije i - prijateljice. Ako si zaboravila kako tvoja prijateljica izgleda uživo, dobro došla u klub zanemarenih. Što učiniti u takvoj situaciji?
 
1. Daj joj malo vremena
 
Počeci su uvijek najslađi i tko bi im odolio? Upravo zato, svatko zaslužuje malo vremena da uživa u plodovima te ljubavi. Većina cura iz te faze izaći će i prije nego što se odlučiš nešto joj prigovoriti, jer nitko ne može zamijeniti prijateljice - ženska druženja i razgovore. No, što ako je sada prošlo previše vremena?
 
2. Ležerni razgovor
 
Sad je vrijeme za razgovor, ali ne onaj u kojem ju napadaš ili govoriš ružne stvari o njezinoj novoj najvažnijoj osobi u životu. Vrijeme je za ležerni ženski razgovor i blago upućivanje na problem, kroz objašnjenje da ti nedostaje vrijeme provedeno s njom. Reci joj izravno koliko ti nedostaje i predloži mjesto i vrijeme druženja. Dopisivanje o tome kako bi se trebale uskoro vidjeti, neće dati željene rezultate. No, što ako i tada ona ignorira što je čula?
 
3. Brutalna iskrenost
 
Tada je vrijeme za potpunu iskrenost, jer polako gubiš i zadnju trunčicu tolerancije. Možda je e-mail najbolja opcija u takvim trenucima, jer će tvojoj prijateljici ostaviti dovoljno vremena da shvati što si joj htjela reći. Poruka nije opcija, a tijekom razgovora licem u lice, ona bi se mogla osjećati napadnuto te reagirati defenzivno. Objasni joj sve što te smeta te kako njezino ponašanje nije u redu, na što smireniji načine. Nakon toga je sve na njoj. Ako joj je stalo, pokazat će to. A ako to ne učini? Vrlo vjerojatno će se javiti za vrijeme velike svađe ili prekida.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.