"The Fall": Napeta krimi serija s Jamiejem Dornanom u glavnoj ulozi

Foto: Press Foto

JAMIE Dornan i uzbudljiva kriminalistička priča u jednom? Prodano!

Zgodnog Jamieja zamijetili smo u ulozi šerifa u seriji "Once Upon a Time" i na sexy plakatima za brand Calvin Klein, no jeste li znali da je snimio i napetu tv dramu u kojoj glumi serijskog ubojicu i seksualnog manijaka?

Riječ je o seriji "The Fall" koju je BBC počeo emitirati u svibnju 2013. godine, a koja za sada ima samo 2 sezone.

Uz Jamieja, u glavnoj se ulozi pojavljuje Gillian Anderson (Scully iz serije 'X-Files') koja glumi detektivku čiji je zadatak uloviti misterioznog ubojicu.

Serija je pokupila dobre kritike, a za one nešto plašljivije važno je napomenuti i kako nema previše šokantnih i krvavih scena.

Radnja:

Britanska detektivka Stella Gibson dolazi u Irsku kako bi nadzirala slučaj umorstva mlade Alice Monroe. Stella povezuje nekoliko smrtnih slučaja te otkriva kako je riječ o serijskom ubojici kojeg zanimaju samo zgodne brinete duge kose koje su u ranim tridesetima i imaju karijeru. Uvlači im se u stan i krade donje rublje, a kad se vrati po njih veže ih, davi i zatim fotografira. Od samog početka gledatelji znaju kako je riječ o Paulu Spectoru, naizgled mirnom suprugu i ocu dvoje djece koji čak radi kao savjetnik ljudima koji proživljavaju teške trenutke.

No, hoće li Stella shvatiti o kome je riječ i uloviti čovjeka s kojim se i sama našla licem u lice?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.