Tko je seksualni pustolov u vašoj vezi?

Foto: XTi

NA ljestvici od 1 do 5, koliko si zadovoljna svojim seksualnim životom?
 
Ako spadaš među one koji su zadovoljni svojim seksualnim životom, smatraj se pravom sretnicom. Naime, jedna četvrtina ljudi nezadovoljna je njime, a najviše ih živcira što njihove bolje polovice nisu pustolovnog duha.
 
Istraživanje je provedeno u Velikoj Britaniji na 2013 ispitanika, od kojih je 67 posto otkrilo kako misle da su u krevetu pustolovnijeg duha od svog partnera. Među popularnijim stvarima je igranje uloga, seks na javnom mjestu, a njih nešto više od 25 posto otkrilo je kako su se seksali s neznancem te se upustili u seks u troje. Sve su to najčešće radili prije ulaska u sadašnju vezu, s bivšim partnerima ili prijateljima s povlasticama.
 
Pri vrhu liste stvari koje ih živciraju, našla se i manja zainteresiranost partnera za seks, Njih 63 posto otkrilo je kako ih smeta što su oni ti koji češće iniciraju seks, dok trećinu živcira što im je partner nezasitan.
 
Svaki deseti priznao je i kako je problem u tome što ih partner više seksualno ne privlači. "Najvažnije je iskreno razgovarati o svemu. Bez toga dolazi do svađa, frustracija i prekida", zaključak je istraživanja.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.