Tko je sretnica? Ljepotan Sean O´Pry iz Taylorinog spota "Blank Space" ima novu curu!

Foto: Screenshot Youtube, Getty

ODMAH da napomenemo, ne radi se o Taylor Swift.

Model Sean O'Pry, koji je postao još poznatiji od pojavljivanja u najnovijem spotu Taylor Swift za pjesmu "Blank Space", ponovno je (nažalost) zaljubljen.
 
Njegova nova odabranica je 28-godišnja glumica Jessica McNamee.
 
"Upoznali su se ovo ljeto preko zajedničkih prijatelja. Ona se jako zaljubila. Čak se i šalila kako joj je Taylor ukrala dečka", otkrio je nepoznati izvor za US weekly. "Zasad je među njima sve super. Njega svi vole, jer osim što je zgodan, ima i odličan smisao za humor."
 
 
Podsjetimo, Sean je rođen 1989. godine u Kennesawu, u saveznoj državi Georgia, a manekenstvom se počeo baviti 2006. godine, kada je otkriven na MySpace-u. Otad je snimio kampanje i editorijale za brojna velika modna imena, kao što su Calvin Klein, Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs itd. Prošle godine, Sean se našao i na prvom mjestu liste najplaćenijih muških modela. "Nisam znao Taylor prije niti sam mislio da ona zna tko sam ja. Kad sam saznao da zna, bio sam jako sretan. Sigurno nisam bio razočaran. Spot smo snimali dva dana u New Yorku sredinom rujna i Taylor je bila divna. Mislio sam da neće htjeti ni pričati sa mnom, ali bila je jako prijateljski nastrojena. Jako je talentirana", izjavio je.
 
No, očito je sve ostalo na poslovno-prijateljskoj bazi, dok je Jessica prava sretnica što je uspjela osvojiti njegovo srce.

Pssst! Samo se nadamo kako ova veza neće završiti paljenjem odjeće i razbijanjem auta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.