Tko su mladi dizajneri koji će nastupiti u sklopu platforme LIFT?

Foto: Press Foto, Ilustracija Index

I OVE godine, u sklopu Fashion.hr.-a, svoje kolekcije predstave široj javnosti dobit će i mladi talentirani dizajneri okupljeni pod hvaljenom platformom LIFT.

Riječ je o inicijativi čija je misao vodilja afirmacija i razvoj mladih kreativnih snaga s ciljem pozicioniranja najtalentiranijih pojedinaca na modnoj sceni.

Zanimljivo je da će po prvi puta na pisti Fashion.hr-a svoju autorsku kolekciju za sezonu jesen-zima 2013./2014. prikazati 22-godišnja Pavla Aleksić, mlada Šibenčanka koja iza sebe ima niz uspjeha među kojima se ističe prvo mjesto na Modnom ormaru 2012. godine te brojne humanitarne izložbe i međunarodna natjecanja.

Pavla trenutno radi u kostimografskom timu za mjuzikl "Crna kuća"’, a sudeći prema dosadašnjem radu, ne sumnjamo da vrijeme ove svestrane mlade umjetnice tek dolazi.

U sklopu platforme LIFT svoju samostalnu kolekciju prikazat će i mladi dizajnerski duo Petra Vuletić i Saša Hortig. Izvrsna minimalistička kolekcija koju su prikazali na sedmom izdanju Modnog ormara osigurala je ovoj mladoj Splićanki i njezinom vršnjaku iz Đakova nastup na Fashion.hr-u rame uz rame s najpoznatijim hrvatskim dizajnerima.

Svoju kolekciju predstavit će i prošlogodišnja pobjednica natječaja LIFT, 27-godišnja Morana Krklec!

Mladi studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu već sada pokazali su da je pred njima blistava modna budućnost, a što su pripremili za nadolazeću sezonu otkrit će nam u četvrtak i petak, 14. i 15. ožujka kada su na rasporedu njihove revije u sklopu Fashion.hr-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.