To se podrazumijeva: Ove stvari nećeš čuti od njega

TI i tvoj dečko u vezi ste već neko vrijeme pa stoga nije ni čudno da znaš koja mu je omiljena hrana, kako voli piti kavu i koje je djevojačko prezime njegove majke. Ipak, nemoj očekivati da ćeš o njemu znati sve, a pogotovo nemoj očekivati da će ti to sam otkriti. Nije stvar u tome da ti nešto skriva već očekuje da će se neke stvari otkriti prirodno - s vremenom. Donosimo nekoliko stvari koje ti sigurno neće reći sam:

On plače

Naravno da se neće hvaliti s tom informacijom, no velika je vjerojatnost da je nekad zaplakao i da će to uraditi opet. Trudit će se sakriti suze od tebe, no ako u vezi s njim budeš dovoljno dugo - imat ćeš prilike vidjeti i taj fenomen.

Bio je povrijeđen

Svatko od nas ima prošlost i svatko od nas, ako je imalo pametan, uči na vlastitim greškama. No postoje oni koji se s prošlosti teško nose te za sobom vuku emotivnu prtljagu zbog koje ti moraš plaćati za tuđe greške. No i takav je frajer jednom bio zaljubljen, možda i prevaren, povrijeđen, a na kraju i ostavljen. Takve ti stvari možda neće otkriti odmah na početku, no kako će vrijeme odmicati te će on biti sigurniji u vašu vezu - vjerojatnije je da će se i otvoriti.

Želi da čuješ ono što priča

Ponekad je teško natjerati muškarca da se otvori onoliko koliko bismo mi to htjele, no jednom kad se zaljubi - od svoje partnerice očekuje prijateljstvo i podršku. Stoga, kad ti se napokon otvori i s tobom počne razgovarati o svojim emocijama ili bilo čemu ozbiljnom - poslušaj što priča. Nemoj mu davati hrpu nepotrebnih savjeta nego slušaj.

Uz tebe želi biti bolja osoba

Svi mi uz sebe želimo osobu koja će iz nas izvlačiti ono najbolje i zbog koje ćemo se truditi postati bolji nego što smo bili dotad. Pruži mu potporu, potakni ga da slijedi svoje snove i zauzvrat će te držati kao kap vode na dlanu.

Misli da si luda

Ne, ne misli da si zrela za umobolnicu, ali smatra da si "nestabilna", kao i sve druge žene. Ipak, odlučio te voljeti unatoč tomu. Žene su emotivnije nego što su to muškarci, a njima emocije predstavljaju nestabilnost, koja dovodi do "ludila".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.