Tracey Cox otkriva 5 neobičnih znakova da je dobar u krevetu

Foto: Shutterstock

ZAKLJUČITI kakav će netko biti u krevetu bez da smo to stvarno testirali zvuči poprilično nepravedno, ali svijet je nepravedan pa i mi možemo raditi upravo to. Stručnjakinja za seks Tracey Cox kaže da su ovo znakovi da je frajer jako dobar u krevetu.

Grize nokte
 
Muškarci koji grizu nokte se uvijek trude postići više, zato i jesu pod stresom koji prouzrokuje tu naviku, kaže Cox. Zvuči kao jako zanimljiva teorija, zar ne?
 
Priča više od dva jezika
 
Ovo je znak inteligencije, a inteligentni muškarci su se navikli potruditi za što bolji rezultat. Zamislite kako je tek dobar poliglot koji grize nokte.
 
Ima psa
 
Zvuči nepovezano, ali nije. Muškarci koji imaju psa navikli su brinuti o drugima i stavljati svoje potrebe na drugo mjesto, a krevet je savršeno mjesto za takav stav.
 
Nije zgodan
 
Zgodan muškarac je jednostavno navikao ulagati manje truda, jer i na taj način uvijek dobiva što želi. Muškarac koji nije najljepši na svijetu jednostavno mora raditi više, a to se odnosi i na spavaću sobu.
 
Piše zakrivljena slova
 
Ne znamo zbog čega, ali Cox obećava da je način na koji muškarac piše slovo "y" indikator kvalitete u krevetu. Ako je njegov "y" zakrivljen, to znači da je dobar u krevetu. Ne znamo kako je to točno povezano, ali daje jednu novu dimenziju promatranja njegovog rukopisa. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.