Tražiš novu ljubav? Evo kako izbjeći klonove svog bivšeg!

Foto: Pepe Jeans

KOLIKO ti se puta dogodilo da si nakon prekida novu ljubav potražila s tipom koji je ispao klon tvog bivšeg dečka? Događa se i najboljima, a ako pokušaš ući u vezu s takvim muškarcem, vrlo vjerojatno će završiti kao i ona s njegovim prethodnikom. Većini je žena sasvim jasno da nije pametno potražiti novu ljubav u naručju klona bivšeg dečka, ali većina radi upravo to. Razlog je jednostavan - tražimo sigurnost koja dolazi iz činjenice da nam klon bivšeg djeluje poznato. Uz to, podsvjesno si pokušavamo dokazati da nije stvar u nama, nego u bivšem i da će s klonom sve biti drugačije. Izbjeći klona svog bivšeg dečka je lako, ali moraš biti spremna na to.

Riješi se prtljage
 
Većina žena želi što prije ući u novu vezu i zaboraviti na staru, što nije loš plan, ali upravo taj plan doprinosi tome da pronađemo nekog jako sličnog našem bivšem. Ako ti se po glavi još uvijek vrti bivši dečko, veće su šanse da ćeš stvari koje su ti se sviđale kod njega tražiti i u nekom drugom, a to je najbolji način da završiš sa klonom. 
 
Napravi popis
 
Sigurno postoje stvari koje ti se nisu sviđale kod bivšeg. Ako želiš izbjeći njegovog klona, dobro je napraviti popis upravo tih stvari. Što više karakternih osobina navedeš kao negativnu stranu tog bivšeg, to su veće šanse da ćeš upravo te osobine izbjegavati kod novog dečka. Na taj način si smanjuješ šanse da završiš sa klonom svog bivšeg.
 
Proširi vidike
 
Svaka od nas sanja o visokom, zgodnom dečku sa odličnim smislom za humor, no vrlo je često upravo to razlog zbog kojeg ne dajemo šansu nikom drugom. Ne kažemo da moraš u potpunosti odustati od standarda, ali tu i tamo nije loše pogledati što se krije među tipovima koji se ne uklapaju baš savršeno u tvoju viziju idealnog muškarca. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.