Treća se ne voli udavati: Ništa od vjenčanja Kourtney Kardashian i Scotta Disicka

Foto: JLP

ČINI se kako najstarijoj sestri Kardashian ne pada na pamet stat pred oltar.

I dok se druga priprema za svoje treće vjenčanje, a treća je svježe rastavljena, Kourtney Kardashian nastavlja sa svojim životom kao i dosad - bez prstena na ruci.
 
Ona i njezin partner Scott Disick zajedno su sedam godina i iako se u posljednje vrijeme naveliko šuškalo kako je Kourtney konačno odlučila reći "da", pojavile su se nove informacije. Kako prenosi Glamour, od vjenčanja ipak neće biti ništa.
 
"Sretni su i bez toga. Vjenčanje nikada nije bilo u planu, sve su to tabloidske priče. I Kourtney također nije trudna", izjavio je nepoznati izvor. Podsjetimo, Scott je svoju dragu prosio nekoliko puta, no svaki put bi odgovor bio "ne".
 
Možda Kourtney ne vjeruje u brak, gledajući primjer sestara i mame Kris ili nije sigurna u Scotta, s obzirom da smo godinama kroz reality show "Keeping Up With The Kardashians" gledali razne njegove ispade. Tko zna.
 
Par ima dvoje djece, a u posljednje vrijeme svi su jako zabrinuti za Scotta. "Izgubio je oba roditelja u kratkom vremenu i želi se vratiti u obiteljsku kuću na Long Island. To je njegov posao, ali svi smo zabrinuti za njega, potpuno se izgubio", otkrio je nepoznati izvor.
 
Još jedan razlog?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.