Tretira li te kao djevojku ili kombinaciju?

Foto: Jimmy Choo

LJUBAVNI leptirići u tvom želucu počeli su izazivati mučninu, a jedino što osjećaš u zadnje vrijeme jest neizvjesnost koja te dovodi do ludila. Opasno si se zapalila za tipa koji igra toplo hladno. Osim romantičnih šetnji u dvoje, strasti u krevetu i slatke poruke za dobro jutro i laku noć, veza je između ostalog odgovornost za osobu s kojom hodamo. Ako se tvoj frajer nekada ponaša kao da si zadnja rupa na svirali, znajte da si zapela u kombinaciji.

1. Ne druži se s tobom za danjeg svjetla. Nalazite se već mjesecima, a nisi ni došla do faze šetanja po parku, a kamoli držanja za ruku. Već tjednima imate fenomenalan seks, a nije te niti jednom nazvao da ti čuje glas? Znaj da je tvoj frajer  dobio krila, ili ga ne zanima ništa više osim vrućih noći pod plahtama. Umjesto da kukaš i izjedaš samu sebe pitanjima gdje ovo sve vodi, spusti ga na zemlju i provjeriti je li on uistinu zainteresiran za tebe. Pozovi ga na kavu ili čaj kako bi vidjela njegovu reakciju. Ako pristane, sljedeći put predloži ručak. Iako je mala, postoji mogućnost da je lijeni pasivac koji samo voli uživati ipak postoji. Ukoliko pobjegne glavom bez obzira koliko ga zanimala samo fizički, nije te zaslužio. Uostalom, daj sebi šansu kako bi vidjela ima li i on što za ponuditi osim svog alata.

2. Komunicirate samo kada njemu odgovara. Poslala si mu poruku, a on uvijek odgovara svakih 10 sati, ili ti uzvraća poziv oko 23 sata jer želi svratiti do tebe tek toliko da se poseksate? Očito ima važnijeg  posla kao što je piva s dečkima, ili kino s voljenom za koju ti ne znaš, a možda je samo okupiran poslom i životnim problemima i jednostavno nema vremena? U svakom slučaju, sljedeći put mu nemoj odgovoriti na poziv ili poruku.

3. Distanciran je. Provodi s tobom vrijeme i van kreveta, međutim ne predlaže zajednički vikend, ne govori ti kako je proveo dan, ne znaš njegov stav o vezama, ženama i ljubavi općenito. Na svako tvoje pitanje zauzima obrambeni stav i odgovara mentalnim doskočicama, a ozbiljne teme okreće na zafrkanciju. Očito je da ti ne namjerava otvoriti svoje srce, a seksi vrijeme s tobom mu samo dobro dođe. Takvo razvodnjeno mlijeko od neobaveznog druženja ne može se nazvati vezom. Zapitaj se želiš li nekome popunjavati višak vremena ili trošiti vrijeme na razbijanje njegovih obrambenih mehanizama.

4. Otišao je na putovanje i nije se javio tjedan dana. Vratio se kao da se ništa nije dogodilo i bez magneta za frižider, a zna da ih skupljaš. S putovanja ti je donio jedino jeftinu ispriku kako su mu ukrali mobitel ili nije imao Internet na telefonu. Treba li uopće komentirati takav potez u današnje vrijeme suvremene tehnologije? Ako si mu djevojka onda te ne bi smio tretirati kao usputnog komada.

5. Ostavlja te na cjedilu i skriva od očiju javnosti. On je za vas savršeni muškarac: seks vam je dobar, obasipa te pažnjom, ima uvjerljivi odgovor na svako tvoje pitanje, zanima ga je li se tvoja baka oporavila od slomljenog kuka... No, nije prvi put da je otkazao spoj u zadnji čas, odgodio susret kada je trebao upoznati tvoje frendice.  Nije došao na tvoju promociju niti ste zajedno izašli van. Ako još nisi upoznala njegove prijatelje, vjeruj da je susret s njegovim roditeljima zadnja stvar koja mu pada na pamet.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.