Tri mjeseca nakon rođenja sinčića: Prelijepa Ciara ostavila lažljivog zaručnika

Foto: Instagram, Brides

STIŽU loša vremena za r'n'b pricezu.
 
Pjevačica Ciara ukrasila je rujansko izdanje časopisa Brides te se u intervjuu raspričala o svom zaručniku, reperu Futureu te njihovom tromjesečnom sinčiću. I dok se lijepa Ciara i dalje smiješi s naslovnice, kao sretna buduća mladenka, čini se kako u pravom životu i nema više toliko razloga za smijeh.
 
 
Naime, kako prenosi US Weekly, pjevačica je otkazala vjenčanje, jer je saznala kako ju je zaručnik varao za vrijeme turneje. Slavni časopis otkrio je i kako je pjevačici najveću podršku dala prijateljica Kim Kardashian, koja je i prva saznala za prekid. "Stalno ju zove i provjerava kako je te se ponudila da joj pričuva sinčića, kad god to bude potrebno", otkrio je nepoznati izvor.
 
Slavni reper i pjevačica bili su skupa godinu dana, kad je on u listopadu 2013. godine postavio sudbonosno pitanje, na njezin 28. rođendan. Sinčić, koji je ime dobio po tati, stigao je na svijet prije tri mjeseca, a Ciara je tada iskreno priznala "kako jedva uspijevaju naći vremena za svoju vezu, zbog ludog rasporeda."
 
No, čini se kako problem nisu bili prenatrpani rasporedi...
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.