Tri pitanja za prvi spoj

Foto: Screenshot Youtube

PRVI spoj je ionako često neugodan, jer ne znaš što bi točno pitala frajera koji sjedi preko puta tebe, a ova su pitanja idealno rješenje. Osim što ćete imati temu za razgovor, odmah ćeš saznati je li frajer s kojim si na spoju dobar za tebe ili ne. Naravno, ova pitanja ne smiješ postaviti direktno nego onako fino, između redaka.
 
Kada mu je bila zadnja veza?
 
Kako je završila i zašto? Ne trebaju ti datum, vrijeme i mjesto svih njegovih prijašnjih veza, ali nije loše znati kada je zadnji put bio u vezi s nekim i iz kojih je razloga veza završila. To je dobar pokazatelj o kakvom se frajeru radi.
 
Što tražiš od djevojke?
 
Opet, moraš to ispitati na suptilan način, ali jako je dobro da odgovor na ovo pitanje dobiješ što prije. Dobro je znati traži li samo avanturu ili nešto više, a još bolje jesi li stvarno njegov tip ili ste toliko različiti da bi trebala glumiti da si nešto što nisi samo kako bi mu se svidjela.
 
Gdje se vidiš za 5 godina? 
 
Informacija koja ti može pomoći da procijeniš je li on pravi frajer za tebe ili ne. Ne mora on znati točno, to je zapravo skoro nemoguće, ali dobro je ispitati u kojem smjeru razmišlja. Želi li pravu vezu koja se može pretvoriti u nešto više, ili ima sulude snove tipa: "Postati reper i odseliti se u Ameriku."
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.