Trikovi za ljepotu holivudskih diva od kojih neki danas zvuče suludo

Foto: Screenshot Video, Tumblr

DANAS, kad su nam dostupne sve moguće vrste dekorativne i preparativne kozmetike, teško je za zamisliti da bi na lice nanosile ugljen ili pak umjesto kreme za lifting koristile - flaster.


No stare holivudske dive morale su se poslužiti brojnim trikovima kako bi na platnu, ali i uživo izgledale apsolutne besprijekorno, prenosi Elle. Pogledajte neke najzanimljivijih trikova slavnih holivudskih dama!

Marilyn Monroe

Kako bi dobili izgled punijih usana, vizažisti slavne plavuše koristili su čak 5 nijansi ruževa u isto vrijeme. Tamnije boje crvene nanosili su na vanjske kuteve, a svjetlije u sredinu usana.



Ingrid Bergman

Zanosna Ingrid nije voljela nositi puno šminke, no brijala je liniju kose uz čelo kako bi djelovalo više.


 

Marlene Dietrich

Plavokosa Njemica bila je poznata po svojim neobičnim trikovima za dobar izgled, a najviše je voljela koristiti medicinski flaster kako bi napravila trenutni lifting lica.



Vivien Leigh

Tamnokosa zvijezda bila je jako nesigurna zbog svojih tankih usana pa je uvijek sa sobom nosila olovku za usne koju je iscrtavala "debelo" preko ruba.



Elizabeth Taylor

Jedna od najženstvenijih žena svih vremena imala je vrlo muškobanjasti trik za ljepotu. Bila je fascinirana Kleopatrom pa je koristila trikove koje je navodno koristila i ona, a glavni je bio - brijanje lica poput muškarca!



Grace Kelly

Misliš da je Kim prva slavna cura koja je počela koristiti konturiranje lica? Desetljećima prije tu je tehniku koristila i zanosna Grace Kelly - ispod jagodica nanosila je tamniju boju rumenila, a na samim jagodicama svjetliju kako bi stvorila viziju savršenih jagodica.



Greta Garbo

Greta Garbo najviše je pažnje posvećivala očima. Kako bi dobila dublji pogled, ispod tamnog sjenila nanosila je tanki sloj vazelina. Umjesto tuša koristila je mješavinu ugljena i vazelina.



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.