Uz slavne osobe i humanitarni cilj Alexander Wang proslavio 10. godišnjicu branda

Foto: Alexander Wang

SLAVNI dizajner Alexander Wang ove godine slavi 10. rođendan svog branda, a to je odlučio proslaviti na zaista poseban način.

Wang se udružio s udrugom "Do Something" koja pomaže mladim osobama da pronađu pravi put te snimio modnu kampanju krcatu slavnim osobama.



Na atraktivnim crno-bijelim fotkama majice s kratkim rukavima te majice s kapuljačama nose A$AP Rocky, Kanye West, Kim Kardashian, The Weekend, Tyga, Behati Prinsloo, Pamela Anderson, Cara Delevingne, Beth Ditto, Danny Fuller, Georgia May Jagger, Gemma Ward, Koa Smith, Kate Moss, Lauren Hutton, Rod Stewart, Pusha-T, Taraji P. Henson i još mnoge druge slavne osobe.



Fotke je snimio Steven Klein, koji se također pojavljuje u ovoj šarolikoj ekipi, a zanimljivo je i to da je svaka slavna osoba dobila priliku ove majice s humanitarnom notom predstaviti na sebi svojstven način pa tako Pamela Anderson pozira u gaćicama, Kate Moss ima poderanu stiliziranu majicu, majica Kim Kardashian je pripijena i ističe obline, a Jhené Aiko svoju je odrezala u atraktivni topić.



37 prijatelja popularnog 29-godišnjeg Wanga na ovaj način pokušava probuditi svijest o problemima kojima se bavi organizacija "Do Something" te prikupiti novac za istu.

Majice se mogu kupiti na službenoj stranici branda Alexander Wang po cijenama od 50 eura za majice s kratkim rukavima te 95 eura za majice s dugim rukavima i kapuljačama.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.