Vezanje, grupni seks ili druge žene: O čemu maštaju suvremene žene?

Foto: V Magazine

ZNATE li koje su najčešće seksualne fantazije žena?

Ona koja zna odgovor na ovo pitanje ugledna je ženska spisateljica Emily Dubberley, koja je u svojoj najnovijoj knjizi "Garden Of Desires: The Evolution Of Women's Sexual Fantasies" odlučila s čitateljima podijeliti što uzbuđuje žene u 21. stoljeću.
 
1. Submisivan položaj
 
Autorica tvrdi da žene vole biti dominirane u krevetu. Vezanje, lisice, bičevi i slično, dio su jedne od najčešćih ženskih maštarija, prenosi Daily Mail. Na to je svakako puno utjecaja imala i seksualna trilogija "Pedeset nijansi sive" te igrice na kojima se temelji veza glavnih junaka.
 
2. Dominacija
 
Fantazija u kojoj žena dominira nad muškarcem našla se na drugom mjestu. Ona podrazumijeva da je žena ta koja ima kontrolu nad svime što se događa u krevetu te nanosi bol ili zadovoljstvo kad ona to želi.
 
3. Ekshibicionizam i voajerizam
 
Ideja o tome kako bi ih netko mogao uhvatiti "na djelu" ili čak gledati, također napaljuje veliki postotak žena. Čini se kako "sekundarna erotika" sve više dobiva na važnosti.
 
4. Grupni seks
 
Mnoge žene nemaju ništa protiv seksa s više ljudi. Također, privlačna im je ideja eksperimentiranja s drugom ženskom osobom.

5. Seks s jednim partnerom
 
Ideja o seksu s partnerom kojeg vole privlačna je ženama, no mnogo im je privlačnija i ona o seksu s tuđim partnerom ili simpatijom ili prijateljem.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.