Veze "bezveze": Moderni odnos koji nije za svakoga

Foto: Press

VEZE bez obaveza relativno su novi oblici seksualnih odnosa. No, prije nego se opustiš u nešto takvo, dobro razmisli možeš li to.

1. To nije veza

Dakle, nema dugih razgovora i dopisivanja, upoznavanja s prijateljima, slatkih iznenađenja i svega onoga što rade zaljubljeni parovi. Emocije su u ovakvoj vrsti odnosa nepoželjne, a uglavnom su žene te koje one češće obuzmu, iako ne znači da se ne događa i muškarcima. Naravno da postoji šansa da se i jednom i drugom pojave emocije, no to je u više posto slučajeva jednostrano. Ako ona druga strana i dalje ustraje na tome da ne želi vezu, takav odnos trebaš prekinuti što prije, ako želiš "sačuvati živu glavu". Bez opravdavanja njegovog ponašanja.

2. Nema ljubomore


Ovakav odnos ostavlja prostor za viđanje s drugima, ali to nije varanje. Nitko ovdje nije obavezan onom drugom polagati račune gdje je i s kim bio. Neki nažalost ne polažu takve račune ni kad su u vezi, a kamoli ovako. Ako ju počinješ osjećati, to je jasan znak da ti se počinju javljati emocije. Zaključak je isti kao i u prethodnoj točci.

3. Bez žurbe

Viđanje s drugima se odnosi i na tebe, ne samo na njega. Dakle, postoji mogućnost da i ti u međuvremenu upoznaš nekoga. Naš savjet? Nemoj odmah prekinuti ono što već imaš, dok ne vidiš gdje bi eventualno moglo odvesti ovo drugo, jer s tim se nikad ne zna, kao ni s Lotom.

Pssst! Iako se u početku ovakva veza može činiti kao idealna avantura, stručnjaci tvrde da je ona unaprijed osuđena na propast, jer u konačnici jedan od vas će htjeti nešto više.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.