Vežite se, polijećemo: Pogledajte gdje se ove sezone održava Cro-A-Porter

Foto: Mladen Šarić, Franjo Matković

UVIJEK originalan i zanimljiv, Cro-A-Porter i ove sezone ljubiteljima mode priprema uzbudljiv modni doživljaj te vrhunsku produkciju.

Po prvi puta, revije najpoznatijih hrvatskih dizajnerskih imena prikazat će se na aerodromu, i to zahvaljujući suradnji s avioprijevoznikom Croatia Airlines koji je omogućio da ove sezone avionska pista postane modna!

"Neopisivo smo ponosni što nas je Croatia Airlines odabrala za partnera u ovom projektu i pružila priliku da zajedno organiziramo događaj, koji će nesumnjivo pomaknuti granice. Ovo je jedinstvena prilika i čast. Preciznost, profesionalnost, sigurnost i sofisticirana izvedba, odlike su kojima možemo opisati i Croatia Airlines i Cro a Porter, a oba su branda od velikoga nacionalnog značaja. To je sjajan primjer suradnje, koja bi trebala funkcionirati na svim razinama.", izjavio je osnivač Cro-A-Portera Viktor Drago.

Cro-A-Porter DEPARTURE  na rasporedu je od 02.-04.10.2014, no prije toga nas očekuje Cro-A-Porter AVANGARDE koji će se održati 01.10.2014., a na kojem će svoje nove kolekcije predstaviti cijenjeni avangardni dizajneri.

Atraktivnu kampanju za CAP DEPARTURE s Anom Laurom Kapetanović u glavnoj ulozi snimio je Mladen Šarić, dok je za projekt AVANGARDE fotografije snimio Franjo Matković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.