Vuk samotnjak: Razlozi zašto je još uvijek bez cure

Foto: Zegna

VEĆINA žena voli sigurnost veze i mir koji im ona donosi, no sa muškarcima je situacija potpuno drugačija. Muškarci koji vrlo teško ulaze u vezu imaju za to jako dobre razloge:

Vole lov

Kad još nisu uspjeli doći do žene, trude se kao da se planiraju oženiti njome, no za velik broj njih uzbuđenje nestaje čim ju ulove. Jednom kada znaju da je žena osvojena, bacaju se u lov za drugom koju još nisu imali. Ako je muškarac koji ti se sviđa lovac u duši, vrlo će se teško smiriti i odlučiti na vezu.

Sve za ego

Imati status neukrotivog muškarca za neke je puno vrjednije od prave veze. Ako mu se prijatelji dive, a žene ga smatraju novim Georgeom Clooneyem, teško je očekivati da će mu jedna obična veza moći zadovoljiti ego, pa radije ostaje sam.

Nema monotonije

Koliko nas god veze ispunjavale, nekima je monotonija jednostavno neprihvatljiva. Muškarac koji brzo gubi interes i stalno nalazi nove stvari koje mu se sviđaju, teško će ostati zainteresiran za vezu dovoljno dugo da bi ona bila jednako vrijedna kao i zabava koja mu se pruža kada je nema.

Nova igračka

Možda ružno zvuči, ali nekim su muškarcima žene kao nove igračke za ubijanje vremena. Na početku su zaljubljeni u nju, ali kao i djeca, brzo gube interes i traže novu koja će im možda pružiti bolju zabavu od ove prethodne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.