Za zločeste cure: Pet najgorih načina za ostaviti dečka

Foto: Screenshot Youtube

NITI jedan prekid nije lijep, ali postoji razlika između obzirnog i sasvim bezobzirnog prekida. Ovo su neki od najgorih načina na koji možeš dečku priopćiti da više niste zajedno.
 
Nakon seksa
 
Tada je ranjiv i ne očekuje nikakve razgovore, a kamo li one koji uključuju prekid. Ovo je idealan način da ga jako povrijediš, jer će zauvijek misliti da je baš taj, zadnji seks, odlučio da želiš prekid.
 
Promjenom broja
 
Ovo inače rade muškarci koji se nemaju hrabrosti suočiti s prekidom - jednostavno promijene broj mobitela. Okrutno i nepotrebno, a ako to već radiš, moraš ga blokirati i na Facebooku.
 
Preko Facebooka
 
Promjena statusa veze u "single" je grozan način da nekome priopćiš da više niste zajedno. To rade nezrele žene i klinci koji su još u osnovnoj školi.
 
Novim frajerom
 
Za osobu koja ne zna koji je status veze, najgore je ako te sretne u gradu sa novim frajerom. Sve je jasno u sekundi, ali još uvijek neće biti jasno zbog čega mu jednostavno nisi rekla da je gotovo.
 
Preko frendice/SMS-a/emaila
 
Svi neosobni načini komuniciranja da je među vama gotovo su grozni, ali prvo mjesto definitivno zauzima priopćavanje preko prijateljice. Znamo da nije zabavno prekidati s nekim, ali moraš to odraditi sama.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.