Zajednički život? Koliko će proći do prve svađe?

Foto: Screenshot Youtube

USELJAVANJE u zajednički stan i započinjanje novog života može biti jako zabavno, romantično, ponekad čak i idilično… Ali uz sve dobe strane, dolaze i neke loše koje možda niste očekivali. Evo što vas čeka u zajedničkom životu, a na što vas nitko nije upozorio.
 
Zajednička kupaonica
 
Koliko komplicirano može biti? On ju koristi kad mu treba, ti radiš isto, a uvijek ju možete i koristiti u isto vrijeme… Krivo. Ti ćeš htjeti u kupaonicu baš kad je on unutra, on će prigovarati zbog tisuću novih bočica ispred ogledala, a oboje ćete misliti da se ono drugo predugo sprema. Njbolje je da odmah razmislite o odvojenim kupaonicama.
 
Manje seksa
 
Mislila si da će useljavanje u zajednički stan značiti cjelodnevnu zabavu u krevetu, lude poze i poboljšanj seksualnog života? To baš i ne ide tako. Sad kad živite zajedno, seks je uvijek na raspolaganju, a upravo ćete ga zato prakticirati nešto rjeđe.
 
Nema tajni
 
Osim ako se ne planiraš buditi pola sata prije njega i šminkati lice, više ne možeš glumiti da si prirodno rumena u licu čim se probudiš. On će uskoro znati kako izgledaš u svojem najgorem izdanju, što i nije najdraža vijest većini žena.
 
Čudne navike
 
Svi ih imamo, i svakog od nas će živcirati male navike naše bolje polovice kojih smo postal svjesni tek kada smo počeli živjeti zajedno. Najbolji način da ne poludimo zbog njih je da ih ignoriramo, ako je to ikako moguće.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.