Zašto sanjate seks s bivšim?

Foto: Victoria's Secret

COSMO vam tumači seksi snove. Otkrijte što znači kada sanjate orgije, seks sa šefom, a što reprize iz vlastita ljubavna života...

Snovi u kojima se pojavljuje seks mogu biti savršeni, senzualni, oduševljavajući, ali mogu biti i nastrani i jezivi. Prema rezultatima istraživanja Fakulteta za tumačenja snova i noćnih mora iz Montreala 8 posto naših snova je poveznao sa seksom (dokazano je i da frajeri sanjaju perverzne seksi snove češće od nas žena). Da bismo vam pomogli u dešifriranju vaših seksi snova konzultirali smo stručnjake s tog područja i oni su nam objasnili značenja osam najčešćih seksi snova. Pa krenimo redom!
 
Tajnoviti ljubavnik
 
Stručnjakinja za tumačenja snova Lauri Quinn Loewenberg, autorica knjiga „Samo sanjajte“ i  „Protumačite svoje snove, promjenite svoj život“, kaže da san u kojem se nalazite u klinču s nepoznatim frajerom kojem čak ni ne zapamtite lice ne znači ništa drugo nego da vam u životu nedostaje muškog hormona, odnosno muškosti. Taj frajer ne predstavlja nikakvu srodnu dušu s kojom ćete jednog dana uživati u seksu, već vas treba potaknuti da se ponašate više frajerski i zauzmete se za sebe.
 
Veliki tabu na „K“
 
Prema analizama DreamMoods.com snovi o klimakteriju ili sam klimakterij simbol je za velike završetke, i to ne bilo kakve već uzbudljive završetke. Iako, ovaj san može značiti i pojačanu seksualnu napetost i može bit poziv na buđenje iz zimskog sna. ALARM! Vrijeme je za seks!
 
Seksi afera s drugim frajerom
 
Loewenberg kaže da san u kojem se spetljate s nepoznatim frajerom koji nije vaš dečko, muž ili partner ukazuje na neke probleme u odnosu s vašim muškarcem. Krivnja koju osjećate nakon ovog sna (ipak ste se upravo probudili iz sna u kojem ste uživali u seksu s totalno drugim frajerom) simbol je za nešto što vam odvlači pažnju od vašeg muškarca. Nešto drugo vam je zanimljivije i ne možete se potpuno posvetiti svom frajeru. Duboko u sebi, vjerojatno i sami znate da nešto između vas i vašeg partnera nije u redu i vrijeme je da to riješite.
 
Seks s osobom istog spola
 
Iako ovakav san može biti pomalo zbunjujuć, nema mjesta panici. Ako sanajte seks s curom i u tome uživate, nemojte paničariti. Prema DreamMoods.com ovakav san naglašava vaše samopouzdanje i prihvaćanje same sebe. Dakle, ako sanjate seks s curom zapravo pokazujete ljubav samoj sebi.
 
Seks s bivšim
 
Ovaj san je zabavan. Iako ste mislili da je ta veza za vas odavno završena priča i da su osjećaji prema bivšem potpuno nestali, kako je moguće da ga sada sanjate? Loewenberg tvrdi da kada sanjate seks bivšim morate prodrmati svoj seksualni život. Može ukazivati na manjak seksualne aktivnosti (možda se nalazite u sušnom periodu i od seksa u vašem životu nema ni S) ili se veza u kojoj se trenutno nalazite postala kolotečina i nedostaje joj strasti! Prodrmajte se malo i bacite se u seksi akciju!
 
Seks s kolegom s posla
 
Uvijek je zabavno doći na posao kada ste noć prije ludovali i svašta radili s kolegom koji sjedi preko puta vas. Ako otrpije niste zaljubljeni u njega, ovaj san može značiti da biste trebali surađivati, naučiti ili tražiti savjet od tog kolege kako biste mogli napredovati, kaže Loewenberg. Iako, san u kojem sanjate seks s kolegom s posla svakako će vam pomoći da mu posvetite više pažnje.
 
U klinču sa šefom
 
Ovaj je definitivno jedan od najuzbudljivijh, ali i jedan od najneugodnijih za vas sljedeće jutro u uredu. Tumači seksi snova najčešće ne pridaju toliko pažnju osobi s kojom se seksate već onome što ta osoba predstavlja. U ovom slučaju, vaš šef simbol je za preuzimanje inicijative u nekim segmentima vašeg života. Uzmite stvari u svoje ruke.
 
Orgije
 
Prema tumačenju DreamMoods.com kada sanjate orgije to ima vrlo jednostavno značenje. Orgije predstvaljaju požudu, strast, napaljenost i potrebu za seksom. Iako, drugo tumačenje ovog sna može značiti da ste izgubljeni u životu i da morate posvetiti pažnju gdje trošite svoje vrijeme i energiju i postaviti si prioritete u životu, dakako, na vaše zadovoljstvo.
 
Izvor: Cosmopolitan
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.