Zašto se Rob Kardashian nije pojavio na sestrinom vjenčanju?

Foto: JLP

CIJELI svijet i dalje bruji o vjenčanju Kim Kardashian i Kanyea Westa.

Osim fotografija koje su preplavile svijet, otkrivaju se novi detalji vezani uz vjenčanje godine, koje se održalo ove subote u Firenci. Tako je na red došao i nedolazak mladenkinog brata Roba Kardashiana, a saznao se i razlog.
 
Kako prenosi TMZ, dvadesetsedmogodišnji Rob nije želio doći na vjenčanje, jer nije htio ovakav biti uhvaćen na obiteljskim fotografijama. Pod "ovakav" mislimo na kilograme, koje je natukao posljednjih mjeseci i zbog kojih je izjavio da se osjeća "jako nesigurno i depresivno".
 
Iako ga je cijela obitelj pokušala zadržati i na večeri u Parizu i na vjenčanju u Italiji, to im nije pošlo za rukom, a navodno je sve završilo i velikom svađom između njega i Kim. "Rob se zgrozio činjenicom koliko Kim i Kanye rade na tome da svima pokažu svoje bogatstvo i smatra da su to sve površna s****. No, Kim je naljutilo to što se Rob nije potrudio svih ovih mjeseci izgubiti te kilograme", otkrio je nepoznati izvor.
 
"Rob je rezervirao let za subotu ujutro i tako preskočio večeru u Versaillesu. Ne osjeća se više ugodno u okruženju svoje obitelji. Oni su svi u svom savršenom svijetu, a on se jednostavno ne uklapa u njega."
 
Paparazzi su ga uhvatili na aerodromu u L.A.-u, a Rob se čitavo vrijeme skrivao ispod crne šilterice te je majicom prekrivao lice, dok je pričao na mobitel i potpuno ignorirao pitanja o tome zašto nije na sestrinom vjenčanju. Prije toga, Rob nije fotografiran od siječnja. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.