Zašto se žene stalno ispričavaju?

Foto: Screenshot Youtube

UPRAVO tako započinje nova kampanja jednog poznatog brenda za njegu kose, koja u manjoj mjeri upućuje na to kako da naša kosa bude sjajnija i zdravija, a puno više ne još uvijek prisutne nejednakosti u društvu.

Reklama prikazuje žene u svakodnevnim životnim situacijama i njihovu potrebu da se stalno ispričavaju, koja se s pravom uzima kao isključivo ženska osobina. Nakon toga, slijedi opis situacija u kojem se za iste stvari te žene jednostavno ne ispričavaju.
 
"Htjeli smo još jednom ukazati na važnost jednakosti u društvu. Ovo nije problem žena samo u SAD-u, već na globalnoj razini. Prva kampanja postigla je nevjerojatan uspjeh, a isto se nadamo i za ovu", stoji u priopćenju za javnost.
 
Podsjetimo, isti je brend prošle godine izbacio prvu reklamu s istom tematikom, kojom se željelo ukazati na to kako se muškarci i žene različito doživljaju na radnom mjestu u identičnim poslovnim situacijama.

Nova reklama u trajanju od jedne minute natjerat će vas na to da se doista zapitate zašto se toliko ispričavamo? I upravo je to razlog zašto volimo ovakve kampanje te podržavamo da ih u budućnosti bude još više.

Kako vam se sviđa reklama?
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.