Zavirili smo u H&M-ov showroom i saznali što ćemo nositi idućeg proljeća!

Foto: Josipa Uzelac

PROHLADNO, no lijepo sunčano poslijepodne redakcija Index Rougea jučer je provela u prekrasnom showroomu H&M-a u samom centru Zagreba.

Ovaj slavni brand tom je prilikom predstavio ključne komade iz kolekcije za proljeće/ljeto 2014. te pokazao koji će to trendovi zavladati našim ormarima slijedeće sezone.

H&M tako predlaže da proljetnu garderobu začinimo prekrasnim kratkim jaknicama sa zanimljivim detaljima na ramenima i leđima, a zanimljivo je što se uz bež, svijetlozelenu i boju breskve, kroz kolekciju provlače i netipične proljetne boje poput tamnoplave i crne.

Zvijezda kolekcije svakako je resasta majica tunika s dugim rukavima koju će sigurno brojni fotografi iskoristiti na modnim snimanjima, a celebrity cure na crvenim tepisima. Primijetili smo i povratak detalja sa štrasom, koji nas vraćaju desetak godina unazad, kada su top ljestvicama vladale Destiny's Child i Britney Spears...

Kad su suknje u pitanju - nema sredine, nosit ćemo ili super-kratke minice, ili dugačke romantične haljine i suknje sa zanimljivim detaljima na rubovima.

 

Prema viđenju ovog slavnog branda, dečki će pak proljeće provesti u kombinacijama krem, bordo, plave i bijele boje te udobne hlačice do koljena kombinirati s opuštenim vestama i razigranim košuljama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.