Zavladaj ranim proljetnim trendovima

Foto: ASOS

USKORO nam stiže proljeće, pa se tako i obožavateljice modnih trendova lagano prebacuju na proljetne trendove i već polako smišljaju koje će nove odjevne kombinacije nositi za toplijih dana. Jedan od zanimljivijih proljetnih trendova svakako je boho stil i gypsy đir koje možeš isfurati bez problema i s nekom starom odjećom koju imaš u ormaru i tako je kombinirati s novim super idejama. Donosimo nekoliko prijedloga kako modno začiniti uvod u toplije dane!

JAKNA OD BRUŠENE KOŽE – ovakva jakna idealan je proljetni komad. Još ako uz to po sebi ima i resice, sjajan je izbor za uvod u proljetnu modu.

TRAPEZICE – vjerujemo da su ovaj odjevni komad devedesetih nosile gotovo sve djevojke i zaista uživale u njemu. Trapezice su već nekoliko sezona opet u modi, pa ih slobodno iskombiniraj s nekom širom crop majicom koja otkriva gornji dio trbuha i uživaj u retro stilu.

GRAFIČKI PRINT – haljine i hlače s raznim printevima i dalje ne prestaju biti poželjne, stoga predlažemo ako još nisi da svakako nabaviš jedan takav trendi odjevni komad.

RESICE – resice su se prošlih sezona vratile na modni plan u velikom stilu. Ovog proljeća ih upotrijebi u ime boho stila i pretvori ulicu u pravu proljetnu modnu pistu.

ČUPAVI KAPUTIĆ – high street ponuda ove je zime ponudila mnoštvo zanimljivih kaputića od umjetnog krzna i drugih čupavih materijala. Dok još traje ovo hladnjikavo razdoblje, kombiniraj ih s haljinama i visokim čizmama. Kao super poželjni modni dodatak izaberi šešir i isfuraj kaubojski stil.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.