Želiš da ti 2013. donese sreću o ljubavi? Na svoj popis stavi i ove odluke

Foto: Siviglia

TERETANA i zdrava prehrana su na svačijem popisu, a uz onaj klasični, dobro je napraviti i popis novogodišnjih odluka za naš ljubavni život. Evo nekih korisnih:

1. Sebe stavi na prvo mjesto

Ovo nije savjet da budeš sebična, ali definitivno predlažemo da se staviš na listu prioriteta u vezi. Mnoge žene u vezi zaboravljaju na svoje potrebe, a nakon nekog vremena, veza propada upravo zbog toga.

2. Manje razmišljaj

Žene analiziraju svaki detalj veze, poruku koja nema nikakvo posebno značenje gledaju iz svakog mogućeg kuta, a time se samo stvara dodatni pritisak na oboje. Umjesto da se previše zamaraš detaljima i time što oni znače, fokusiraj se na osjećaj koji imaš o tipu.

3. Zaboravi na prošlost

Bivši ti je možda bio kreten, ali to ne znači da će novi dečko biti isti kao on. Umjesto da se stalno boriš protiv toga da te netko opet povrijedi, prepusti se i vjeruj da novi dečko to neće napraviti.

4. Prekriži standarde

Puno je cura koje se žale da ne mogu pronaći dečka, a velik broj njih to ne može učiniti zbog toga jer imaju puno prevelika očekivanja. Umjesto da tražiš točno određeni tip, smanji kriterije i daj šansu nekome tko se ne uklapa.

5. Prestani mijenjati ljude


Tvoj dečko ima neke navike koje te živciraju, a ti se cijelo vrijeme trudiš promijeniti kakav je? Na ovakav način samo živciraš i sebe i njega. Umjesto da ga pokušavaš promijeniti, usredotoči se na stvari koje voliš na njemu. Sigurni smo da i ti imaš neke navike koje njega smetaju, samo ti to ne govori.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.